Cafeaua Impings

Bio este o tendinta - si mult mai mult decat un fenomen fast-fashion! Sanatatea si grija de mediu constituie de mult timp un stil de viata mai bun.
 
Cafeaua  organica Impings este certificata in dublu sens in acceptiunea modernă: este buna atat pentru iubitorii de cafea, cat si pentu iubitorii de natura !

Cultivatorii de cafea organica au renuntat la utilizarea substantelor chimice - ingrasaminte sintetice si pulverizare. Culeasa manual de catre fermierii mici intreprinzatori, nepretuita cafea Arabica verde este prelucrata în cele din urma de noi. Astfel se simte dragostea de natura si in gust !
 
Impings asigura protejarea mediului inconjurator si prin materialele folosite la ambalare, care nu contin aluminiu si sunt biodegradabile.
 
Datorita comerţului echitabil – Fair Trade - cafeaua organica provine direct de la intreprinzatorii locali sau de la asociatiile familiale de cultivatori, fara intermediere.
 
Astfel, conform normelor legate de acest tip de comert, cultivatorilor li se asigura pretul maxim care se vehiculeaza pe piata, care vine nu numai sa acopere pretul productiei si sa asigure minimum de existenta, ci si sa faca posibila investitia in programe de educatie si de sanatate.
 
Comertul echitabil de cafea este foarte apreciat de catre micii intreprinzatori locali , cultivatori de cafea, a caror existenta se bazeaza pe aceasta indeletnicire si care astfel sunt motivati sa ingrijeasca atent plantatiile lor de cafea.

Pentru cafeaua Biocafe se folosesc numai boabele de cafea ecologica verde arabica, provenite din culturile aflate la altitudine.