Expertul in cafea

Arta de a crea cea mai fina cafea germana este o parte din istoria culturii noastre si in special din istoria cafelei germane Imping’s.
De la fondarea firmei noastre din anul 1875 in centrul frumosului oras Bocholter in Stammhaus, clientii nostri s-au putut delecta cu specialitatile de o inalta calitate a produselor din cafea, avand o vasta experienta de-a lungul generatiilor.
Prin rafinare si prajire indelungata obtinem amestecuri speciale, cu aroma distincta, ce ofera o experienta unica a gustului. Pentru asigurarea unei calitati de marca, noi suntem permanent in cautarea celor mai rafinate boabe de cafea. Vom prelucra numai cele mai bune soiuri de cafea verde de pe pamant, din cele mai bune culturi, aflate in zonele montane înalte.
 
Medalia de aur in 2011- Oferita de Asociatia producatorilor germani de cafea prajita , pentru Mischung si Dark Espresso
 
Medalia de aur in 2012 - pentru blendurile Crema si Gourmet
 
Peste 100 de blenduri diferite de cafea germana au fost testate de catre Asociatia producatorilor germani de cafea prajita.
 
Rezultatele vorbesc de la sine :
Cafeaua Imping’s a primit medalia de aur la ambele categorii :
Cafea espresso si cafea pentru filtru.
 
In cadrul unei degustari la care a participat un juriu de specialitate au fost evaluate anumite criterii, cum ar fi buchetul, aroma, aciditatea, armonizarea si incorporarea.
 
Asociatia producatorilor germani de cafea prajita stabileste reprezentarea intereselor producatorilor germani de cafea prajita. Ea poziţioneaza specialitatile germane de cafea prajita in reteaua pietei germanofile a cafelei. Cu ajutorul unui sigiliu de calitate sunt fixate de catre Asociatie directive clare in domeniul producerii traditionale a cafelei germane si ofera utilizatorilor siguranta unor produse excelent prelucrate.
 
Sigiliul se aplica pentru calitate, constientizare a sanatatii, fair-play / echitabilitate, cat si transparenta.
Sigiliul calitatii ofera utilizatorului intelegerea bauturii populare pe care o are in mana sa. Pe langa gustul intens si aspectele ce tin de sanatate, in spate sunt alte tipuri de valori precum etica, responsabilitatea sociala si durabilitatea in originea sa.

 

5 motive principale – desemnate de catre Asociatia producatorilor germani de cafea prajita – pentru care Dvs.ar trebui sa cumparati si sa consumati cafea germana premiata Imping’s Kaffee :
 
1. Calitate superioara a cafelei crude.
Se prelucreaza doar cafea de mare valoare din cele mai bune plantatii din lume.
 
2. Fairness (Corectitudine)
Se pune valoare mare pe relatiile personale cu cultivatorii de cafea. In acest fel se ajunge la preturi cinstite si corecte.
 
3. Metoda de prajire traditionala
Cafeaua culeasa cu mana, se prajeste manual in mod traditional si cu multa grija la temperaturi mici pe timp indelungat.
 
4. Constientizarea sanatatii
Datorita calitatii superioare si a metodei de prajire, ingredientele (minerale si vitamine) raman in cafea.
 
5. Prospetime
Prin productia traditionala in cantitati mici, se livreaza doar cafea foarte proaspata. Cafeaua inmagazinata pe un timp indelungat isi pierde foarte repede aroma si datorita contactului cu oxigenul incepe sa oxideze!