Povestea noastra

Rolul cafelei in viata de zi cu zi

Ca oameni suntem diferiti, iar gustul fiecaruia dintre noi in materie de cafea reprezinta tot o alegere personala, ca atatea altele.
Fie ca este cafea acasa, cafea la serviciu, sau in cafenea, ne dorim ca ceasca de cafea pe care o servim zilnic sa ne rasfete cu aspectul, gustul, aroma si taria ei.
Majoritatea dintre noi o cauta la primul ceas al zilei, cu dorinta obtinerii unui “soc de energie “ care sa ne puna in miscare catre activitatile cotidiene.
Pe parcursul zilei ne dorim sa gasim in ea momentele noastre intime de reculegere si pauza binemeritata intre doua activitati solicitante.
Dar intelegem si “valoarea de socializare” pe care cafeaua poate sa o genereze, de aceea dorim sa oferim celorlalti parteneri de dialog ce consideram noi mai bun in materie de cafea.
 

Misiunea noastra

Sa oferim clientilor nostri posibilitatea de alegere a solutiei potrivite de obtinere a unei cesti de cafea care sa corespunda criteriilor personale ale fiecaruia.
 

Valorile noastre

Respectul pentru diversitatea gusturilor clientilor nostri in materie de cafea.
Corecta informare cu privire la caracteristicile cafelei si solutiei oferite .
Dorinta de a imbunatati permanent calitatea ofertei noastre. 
 

Modalitate de realizare

Experienta de peste 100 de ani pe care o are producatorul german Imping’s Kaffee in materie de cafea , pusa in evidenta de cele mai potrivite aparate de cafea si cafetiere precum si sugestii pentru prepararea bauturii magice.
Magazinul on-line www.coffee4u.ro se adreseaza tuturor celor atrasi de cafeaua de calitate , cu un pret corect. 
Clientul nostru este consumatorul casnic, ce doreste sa se rasfete cu o cafea premium, pe care o prepara dupa gustul sau.
Considerand ca cea mai buna cafea e cea care-ti place, principala grija a noastra s-a indreptat spre alegerea unui producator cu o cunoastere deplina a gusturilor consumatorilor , ce nu face rabat la calitate.
Astfel am importat sortimentele de cafea de la Imping’s Kaffee , producator cu o traditie de la 1875, premiat in Germania cu Aur atat pentru cafea macinata cat si pentru cafea boabe espresso .
Mare parte din productia Imping’s Kaffee este certificata FairTrade, ceea ce reprezinta garantia unei cafele crescuta pe plantatii ce nu utilizeaza metode intensive de cultivare a ei.
O alta grija a fost spre crearea unei oferte de solutii de obtinere a bauturii magice potrivita gusturilor clasice in materie : nu veti gasi un magazin online stufos, care te irita la un moment dat cu un amalgam de aparate si ustensile, ci am ales cele mai potrivite device-uri ca raport pret/calitate.
Un iubitor de cafea urmeaza de multe ori o adevarata rutina in prepararea si servirea ei, iar ustensile foarte moderne si performante de cele mai multe ori nu egaleaza calitatea unei cafele pregatita dupa toata arta clasica.
Consideram ca fiecare metoda de preparare a cafelei are atuurile ei, si de aceea am dorit sa pastram un echilibru in oferta noastra chiar daca discutam de cafea filtru, cafea espresso, cafea la presa sau ibric.