Termeni si conditii de utilizare

Versiunea 1.0 publicata in data de 01.04.2012 .

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Anumite actiuni sectiuni din site-ul nostru pot face obiectul unor conditii suplimentare (de exemplu pentru cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu Contractul de vanzare )

INTRODUCERE

Acest website este administrat si intretinut de SC  cu sediul social (pentru birou si corespondenta) : Aleea Potaisa 5, Bl.A17, sc. D, apt.53, sect.6, Bucuresti, cod 061904, numar de inregistrare la Registrul Comertului , CIF : .

Site-ul Coffee4u.ro este un site de comert electronic pentru vinzarea produselor din domeniul cafelei : produse din cafea, aparate, accesorii.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului Coffee4u.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Coffee4u.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC  SRL ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Coffee4u.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Daca observati vreo problema legata de drepturile de proprietate intelectuala pe site-ul www.coffee4u.ro va rugam sa ne contactati la office@coffee4u.ro.

LEGATURI

SC   nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
 
MARCI

SC ......... ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de  alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau  detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcilor si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
 
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere viatii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC ......................SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC .............. SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC ......................... SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC ........................SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC....................... SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Coffee4u.ro.
 
SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea SC ..................... SRL nu poate sa isi asume  responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

CONTUL TAU

Inregistrarea pe site-ul Coffee4u.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SC .................................SRL nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SC ....................... SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Coffee4u.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC ........................... SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imaginile prezentate.

SC ......................... SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC ...................... SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta furnizorului. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC ......................... SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC ........................ SRL, dar nu si alte despagubiri. SC ......................... SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC ....................... SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC .......................... SRL de la acest client.

SC ....................... SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
SC ........................ SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

Conform OG 130/2000

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris SC ...................... SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC ............................ SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt comandate, platite si ridicate de la Depozitul ......................... 

De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a pachetelor cu pret special ce contin si produse din cafea, a caror ambalaj a fost desigilat de catre consumator.

GRESELI DE TIPARIRE

SC SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului (daca este cazul).

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Preturile prezentate pe site sunt strict pentru produse, si includ TVA. Pentru achizitiile de peste 250 lei (inclusiv, cu tva) cheltuielile de expeditie sunt suportate de Furnizor. Pentru achizitii sub 250 lei (cu tva) , clientul va suporta o cheltuiala de transport  de 13 lei (inclusiv tva).
Exceptie fac produsele aflate in oferte promotionale in care transportul e oferit gratuit de Furnizor, chiar pentru valori sub 250 ron cu tva.

In cazul in care clientul nu va fi gasit la adresa indicata, va lua legatura cu acesta pentru fixarea unei noi intalniri. Daca si in acest caz, clientul nu este prezent la adresa si ora indicata, se va proceda la rambursarea coletului catre Depozit. Ulterior, la o noua comanda, clientul respectiv va achita in avans atat valoarea coletului, cat si eventuale cheltuieli de transport.

SC ............. SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@coffe4u.ro.

FORTA MAJORA

SC ...................SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC ............. SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la SC ...............SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de , virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC ......................... SRL, erorile de operare, greva etc.
 
DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC .....................SRL  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de la sediul SC. .................... SRL..

CONDITII LEGALE

Site-ul Coffee4u.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.