Filtru Brita pentru o apa de calitate

 

Brita este o companie Germana infiintata in 1966 , specializata in solutii de filtrare a apei. Produsele de filtrarea apa Brita sunt exportate in peste 60 de tari. Pentru segmental casnic Brita produce printre altele cani dotate cu filtru  detasabil ce se schimba dupa un anumit volum de apa filtrata, ori fierbatoare de apa.

Un filtru de apa Brita utilizeaza carbon activ in scopul eliminarii mirosului si gustului neplacut din apa, rezultand o apa gustoasa pentru baut. Filtrul de apa Brita nu transforma o apa nepotabila microbiologic intr-una potabila, ci intervine pozitiv in cazul unei ape declarate potabila si ii imbunatateste calitatea. Totodata filtrul Brita reduce concentratia de carbonati de calciu din apa cu efect direct in dedurizarea apei .

Efectele majore pe care filtrul de apa Brita le are asupra apei potabile : imbunatatirea gustului concomitent cu eliminarea mirosului neplacut dat de prezenta clorului in apa potabila, si dedurizarea apei. Rezulta o apa ideala in consumul direct, prepararea mancarii sau a cafelei.

Aparatele de cafea tip espressoare sau filtre electrice sunt  sensibile  la prezenta calciului in apa : o apa excesiv de dura influienteaza direct atat calitatea cafelei cat si viata aparatului prin depunerea calciului in boiler sau pe circuitul apei fierbinti. O cafea buna necesita o apa buna.

O cana Brita prevazuta cu cartus filtrant pentru apa este usor de utilizat si va ajuta sa filtrati pana la 150 litri apa de la robinet. Cartusul filtrant se poate schimba apoi cu unul nou la un pret convenabil.   

 

Te-ar mai putea interesa