Filtru profesional de cafea

 Un filtru cafea profesional Bravilor Bonamat este o solutie ideala pentru nevoia de consum cafea la birou. Chiar daca sunt la moda solutiile de cafea espresso din cafea boabe sau capsule, la o analiza mai atenta putem descoperi avantajele cafelei preparata la un filtru profesional.

Avantaje pentru angajat :

  • Calitate  constanta a cafelei datorata controlului volumului de apa si a cantitatii de cafea utilizata

  • Gust autentic si aroma desavarsita caracteristice unei cafele premium

  • Prin utilizarea hartiei filtru o serie de uleiuri volatile ce dauneaza sanatatii sunt indepartate din bautura

  • Reteta de cafea la filtru permite obtinerea unei bauturi catifelate cu gust suav  ce se poate consuma ca atare, fara adaosuri de zahar si/sau lapte

Avantaje pentru angajator :

  • Cost redus/ceasca de cafea : acesta ajunge la cel putin 50% din costul unei cafele espresso

  • Se poate astfel suporta un buget redus de cafea pentru consum la birou

  • Creste motivatia angajatilor ce au la dispozitie cafea sanatoasa si de calitate

  • Gestionarea facila a cafelei datorita dimensionarii cantitatii de utilizat la o sarja

Avantajele  utilizarii  solutiei pentru birou :

  • Disponibilitate crescuta : filtrul profesional este amplasat permanent in oficiu, iar termosul cu 2 litri de cafea poate fi mutat fizic in Birou sau Sala de sedinte

  • Raspunde unor nevoi de moment :  conferinta, training, protocol

  • Mentinerea cafelei la temperatura de preparare si dupa 10 ore

 

Un cost de 0,35 lei cu tva pe ceasca de cafea de 120 ml , atunci cand e vorba de o cafea de calitate, reprezinta o oferta tentanta , nu ?


Ca administrator de firma poti sustine consumul de cafea pentru angajati, cu costuri minime. Cafeaua la filtru poate fi servita la birou intr-un timp mai indelungat decat cafeaua espresso, care daca nu e bauta in primele 2 minute nu mai trezeste interes.


Ca si firma de catering ai la dispozitie o solutie eficienta si de calitate cu care iesi in evidenta la evenimente, coffee break sau livrare de comenzi catre clienti corporate. De regula cafeaua e ultimul articol consumat la o masa, iar memoria gustului ei isi pune amprenta pe intreaga paleta de preparate consumate pana atunci.


Solutia e foarte avantajoasa si pentru mic dejunul servit la unitati hoteliere : pot fi plasate 1-2 termosuri cu cafea la indemana clientilor care vor aprecia o cafea proaspata si aromata.


Contacteaza-ne la office@coffee4u.ro sau de pe pagina de Contact si solicita o oferta personalizata.

 

Te-ar mai putea interesa