Cafea espresso

Sunt raspandite solutiile  de cafea  pentru birou si nu numai, ce utilizeaza espressoare de cafea full-automate cu macinator incorporat recomandate pentru consumuri mici si medii. Aceasta metoda este ideala pentru birouri cu un personal redus sau pentru protocol in cazul top managementului. In ambele cazuri firma trebuie sa suporte costul consumului de cafea.

Merita angajatii acest gest ? Noi spunem ca da, mai ales daca firma doreste sa aiba angajati motivati si sanatosi, intrucat exista interdependenta intre cafea si sanatate.

Ce solutie adopta in ultima vreme firmele, chiar si cele mici : acceptarea unor servicii de cafea oferite prin intermediul unui vending si achizitia cafelei de catre angajat . Un obicei nesanatos, datorita mai multor factori :

  • cafeaua este de slaba calitate pentru a oferi un pret mic de achizitie

  • aparatele de tip vending induc perceptii eronate in privinta retetelor - nu exista cafea cu lapte sau cappuccino atat timp cat pudra este de fapt creamer si nu lapte , sau macar lapte praf. Cititi ce contine creamer-ul si va veti lamuri cat de sanatoasa este o asemenea bautura.

  • despre ciocolata pudra sau ceaiul pudra, acelasi lucru.

  • vendingurile care ofera cafea instant nu pot livra cafea espresso : reteta espresso presupune 7 gr. cafea macinata infuzata timp de 20 sec. de apa fierbinte la 90 grade si o presiune de 9 atm. Cafeaua instant este turbionata cu un jet de apa sub un anumit unghi care o spumeaza si da impresia de crema, ca la espresso, dar care dispare intr-un timp scurt.

  • unii angajati considera ca fac o economie chiar si la 1 leu bautura calda, daca isi aduc la serviciu plicuri cu cafea instant 2 in 1 sau 3 in 1 : acestea contin creamer, cum am aratat mai sus, si mult zahar.

Oferta noastra de cafea espresso  pentru consumuri mici si medii sta intr-un aparat espressor independent de sursa de apa, usor de utilizat, si care face cafea espresso autentica.

Cafeaua boabe espresso recomandata poate fi Imping's Espresso, cu gust si aroma intensa sau Imping's Crema, cu gust dolce si aroma fina.

 

Te-ar mai putea interesa