Specialitate cafea de la Imping's : cafea bio macinata ce provine din zonele de altitudine din Mexic, Peru, Guatemala.
Este o cafea bio arabica , cu un gust deplin si o aciditate redusa.
Gustaţi aroma desăvârşită a unei cafele bio pure.
In cazul plantatiilor de cafea bio nu se utilizeaza ingrasaminte chimice, ci numai compost organic. 75% din cafeaua bio provine din ferme din America Latina. Pentru ca o ferma sa capete certificat de cultivator Bio, trebuie ca in ultimii 3 ani sa nu fi utilizat fertilizatori chimici. Fertilizatorii bio ajuta solul prin reducerea eroziunii si cresterea fertilitatii culturii printr-o densitate mai redusa a plantelor. Insasi pulpa cafelei separata de samburi si imprastiata pe sol contribuie la fertilizarea solului. Cultura bio are o dezvoltare lenta iar productivitatea la hectar e mai redusa decat o cultura intensiva, ceea ce face cafeaua mai scumpa.
Atenţie la dozaj! Dozarea necorespunzătoare modifică caracteristicile gustului.
Solicitati certificatul Bio tradus si legalizat utilizand pagina de Contact.
Cafeaua Bio o puteti prepara la cafetiere filtru ori
cafetiera tip presa cafea .
Retatar : ceasca cafea : 7 gr / 120 ml apa
Ambalaj : Tetra Pack reciclabil, fara aluminiu, pachet dotat cu ventil unic sens pentru evitarea oxidarii cafelei, prin evacuarea bioxidului de carbon rezultat in urma procesului de invechire.