Cafea macinata Biocafe

Cafea macinata Biocafe


Disponibilitate: In stoc
Cod produs: CAM1
Cantitate: 250 grame
Producator: Imping's Kaffee Tradition GMBH

25.00 lei

Câte îți dorești?
Specialitate cafea de la Imping's : cafea bio macinata  ce provine din zonele de altitudine din Mexic, Peru, Guatemala.
 
Este o cafea bio arabica , cu un gust deplin si o aciditate redusa.
GustaÅ£i aroma desăvârÅŸită a unei cafele bio pure. 
 
In cazul plantatiilor de cafea bio nu se utilizeaza ingrasaminte chimice, ci numai compost organic. 75% din cafeaua bio provine din ferme din America Latina. Pentru ca o ferma sa capete certificat de cultivator Bio, trebuie ca in ultimii 3 ani sa nu fi utilizat fertilizatori chimici. Fertilizatorii bio ajuta solul prin reducerea eroziunii si cresterea fertilitatii culturii printr-o densitate mai redusa a plantelor. Insasi pulpa cafelei separata de samburi si imprastiata pe sol contribuie la fertilizarea solului. Cultura bio are o dezvoltare lenta iar productivitatea la hectar e mai redusa decat o cultura intensiva, ceea ce face cafeaua mai scumpa.
 
Atenţie la dozaj! Dozarea necorespunzătoare modifică caracteristicile gustului.
 
Solicitati certificatul Bio tradus si legalizat utilizand pagina de Contact.
  • pachet: 250 grame
  • box: 12 pachete
  • blend: 100% arabica
Cafeaua Bio o puteti prepara la  cafetiere filtru ori cafetiera tip presa cafea .
Retatar :  ceasca cafea  : 7 gr / 120 ml apa
Ambalaj : Tetra Pack reciclabil, fara aluminiu, pachet dotat cu ventil unic sens pentru evitarea oxidarii cafelei, prin evacuarea bioxidului de carbon rezultat in urma procesului de invechire.

Produse recomandate cu Cafea macinata Biocafe

Imping's Kaffee este un producator german de specialitati cafea prajita cu o traditie de peste 130 ani, cu numeroase medalii de aur obtinute pentru cea mai buna cafea espresso, filtru sau gourmet.
Gustati o cafea bio sanatoasa provenita de pe plantatii ce nu utilizeaza ingrasaminte chimice , pesticide sau ierbicide pentru o cultura intensiva. Calitatea superioara a cafelei bio corelata cu o productivitate mai redusa pe o plantatie, face ca aceasta cafea sa fie mai scumpa decat cea cultivata intensiv.