Cafea boabe Espresso

Cafea boabe Espresso


Disponibilitate: Stoc epuizat
Cod produs: CAB2
Cantitate: 500 grame
Producator: Imping's Kaffee Tradition GMBH

Cafea boabe espresso  de la Imping's, un blend de mare calitate, cu o crema excelenta si un gust intens. Alegerea soiurilor de cafea  si procesul de prajire special ce confera o culoare inchisa acestei cafele, ofera gustul inconfundabil al unui autentic espresso italian.
Acest blend de cafea espresso este foarte apreciat in cafenele atat de iubitorii de espresso cat si de cei care prefera cappuccino sau latte. Gustul intens il face ideal pentru cafele mixate cu lapte prin care patrunde cu usurinta gustul cafelei. 
Specialitate cafea boabe espresso in amestec arabica si robusta.
  • Aroma intensa
  • Gust plin, tare
  • Aciditate redusa
Recomandata pentru cafea espresso si cappuccino.
  • pachet: 500 grame
  • box: 10 pachete
  • blend: 40% arabica 60% robusta
Cafea boabe pentru prepararea cafelei espresso cu ajutorul  espressoarelor de cafea manuale, semiautomate ori full automate.
Retetar :  ceasca cafea espresso : 7 gr / 30-60 ml apa
Ambalaj :  Tetra Pack reciclabil, fara aluminiu, prevazut cu ventil unic sens pentru evitarea oxidarii cafelei prin eliminarea bioxidului de carbon rezultat in urma procesului de invechire
Tehnice :  Proces de prajire indelungata la 160-220 grd. Celsius

Produse recomandate cu Cafea boabe Espresso

Coffee4u, importator si distribuitor cafea marca Imping's Kaffee, recomanda cafea boabe Espresso, o cafea cu gust intens pentru un autentic espresso italian.
O cafea espresso reprezinta pentru un consumator avizat o experienta deplina ca aroma, gust si savoare.
Sa cumperi cafea boabe prajita si apoi s-o macini pentru o cafea espresso reprezinta cea mai buna alegere pentru un fan al cafelei.
Ideal este sa alegi o cafea boabe espresso prajita special pentru acest tip de reteta si totodata ambalata intr-un ambalaj sigilat, fara prezenta aluminiului, dotat cu supapa.
Ambalajul sigilat previne patrunderea umezelii si a oxigenului in cafea, pastrand astfel calitatea boabelor de cafea. Nu acelasi lucru se intampla daca cumperi cafea boabe depozitata intr-un borcan din sticla, asa cum vezi prin magazinele specializate. Supapa are ca scop eliminarea surplusului de bioxid de carbon emis de cafeaua boabe dupa procesul de prajire.
Stiati ca pentru o ceasca de cafea espresso sunt necesare cca 40 boabe de cafea !