O specialitate cafea espresso boabe Crema produce o crema excelenta.
Va puteti bucura de o aroma puternica, gust plin si placut.
Este o cafea boabe cultivata in Guatemala, Mexic, Brazilia, Costa Rica, India.
Cea mai buna cafea espresso boabe in 2012, in Germania, Medaliata cu Aur de catre Asociatia Producatorilor Germani de Cafea Prajita.
Aceasta specialitate de cafea espresso incanta prin aroma fina degajata la rasnirea ei : e pacat sa o bei cu zahar sau adaos de lapte. Poti realiza ce este o cafea naturala cu adevarat premium servind o ceasca de 30 ml de espresso Crema, si atat.
Cafea espresso boabe in amestec arabica si robusta.
-
Aroma intensa, puternica
-
Gust plin
-
Aciditate medie
Este descris ca un "allrounder" perfect - se poate bea cafea espresso simpla, dar si cappuccino sau caffe latte.
Se prepara pe aparate tip espresso.
Retetar : ceasca cafea espresso : 7 gr/30-60 ml apa
Ambalaj : Tetra Pack reciclabil, fara aluminiu, prevazut cu supapa unic sens pentru eliminarea bioxidului de carbon rezultat in urma procesului de invechire a cafelei, in scopul evitarii oxidarii acesteia
Tehnice : Proces de prajire indelungata la 160-220 grd. Celsius