Filtru cafea profesional

Filtru cafea profesional


Disponibilitate: Stoc epuizat
Cod produs: CB1

Aparat filtru cafea profesional Bravilor Bonamat  capacitate 2,2 litri

Cu ajutorul lui se pot prepara rapid - in numai 7 min.-  18 cesti cafea de 120 ml.
 
Solutie ideala pentru consum cafea la birou, intruniri, catering, mic dejun hotelier etc.
 
Setul de preparare cafea cu ajutorul unui filtru de cafea profesional se compune din server, termos cu pompa de 2,2 litri si cana din plastic pentru dozare apa.
 
Utilizand   un plic de cafea macinata de 70gr. de la Imping's Kaffee, obtineti o cantitate de 2,2 litri de cafea excelenta la un pret corect. 
 
Cost/ceasca de cafea de 120 ml :  de la 0.36 lei cu tva.
 
Produsul nu este de vanzare : se ofera in comodat numai pe Bucuresti si Ilfov in anumite conditii.
 
Pentru oferta personalizata ori un test gratuit sunati-ne la telefonul 0764.433.298  sau accesati  pagina  CONTACT   si trimiteti mesajul Dvs.
 
Imaginea postata e cu titlu informativ.
 
 

 

  • LxHxh: 236x670x360 mm
  • Capacitate: 2
    2 litri
  • numar cesti de 120 ml: 18
  • timp de preparare: 7 minute
  • Productivitate/ora: 19 litri
  • Stare produs: revizuit
  • Garantie: 12 luni

 

Mic dejun
Catering evenimente
Coffee-break
Consum la birou

Produse recomandate cu Filtru cafea profesional

O solutie foarte avantajoasa de cafea la birou o reprezinta cafeaua la filtru . Avantajele solutiei de cafea la filtru sunt de ordin economic, calitativ si functional.
 
Utilizarea unui filtru cafea profesional face ca 2,2 litri de cafea sa necesite doar 70 grame de cafea macinata, de cea mai buna calitate.
 
Termosul de cafea permite mentinerea temperaturii cel putin 15 ore de la preparare ei. Cafeaua poate fi pregatita seara, iar in dimineata urmatoare beneficiati de cafea fierbinte din primele momente.
 
Un avantaj al utilizarii filtrului profesional de cafea consta in faptul ca aparatul consuma curent doar in perioada prepararii sarjei de cafea – cca 7 min. si nu necesita mentinerea lui in stand-by pentru pastrarea temperaturii cafelei : aceasta se pastreaza in termos la temperatura initiala si dupa 15 ore de la preparare.
 
Posibilitatea de a controla cantitatea de apa si cantitatea de cafea la un termos de cafea la filtru ajuta la obtinerea unei calitati constante a cafelei, indiferent cine o prepara.
 
Un filtru cafea profesional este usor de utilizat iar intretinerea lui este simpla si putin costisitoare.
 
Solutia de preparare cafea la filtru poate fi adaptata nevoilor de consum intr-un birou ori facilizarii ofertei de cafea pentru evenimente, coffee-break, sedinte, etc.