O solutie foarte avantajoasa de cafea la birou o reprezinta cafeaua la filtru . Avantajele solutiei de cafea la filtru sunt de ordin economic, calitativ si functional.
Utilizarea unui filtru cafea profesional face ca 2,2 litri de cafea sa necesite doar 70 grame de cafea macinata, de cea mai buna calitate.
Termosul de cafea permite mentinerea temperaturii cel putin 15 ore de la preparare ei. Cafeaua poate fi pregatita seara, iar in dimineata urmatoare beneficiati de cafea fierbinte din primele momente.
Un avantaj al utilizarii filtrului profesional de cafea consta in faptul ca aparatul consuma curent doar in perioada prepararii sarjei de cafea – cca 7 min. si nu necesita mentinerea lui in stand-by pentru pastrarea temperaturii cafelei : aceasta se pastreaza in termos la temperatura initiala si dupa 15 ore de la preparare.
Posibilitatea de a controla cantitatea de apa si cantitatea de cafea la un termos de cafea la filtru ajuta la obtinerea unei calitati constante a cafelei, indiferent cine o prepara.
Un filtru cafea profesional este usor de utilizat iar intretinerea lui este simpla si putin costisitoare.
Solutia de preparare cafea la filtru poate fi adaptata nevoilor de consum intr-un birou ori facilizarii ofertei de cafea pentru evenimente, coffee-break, sedinte, etc.